Ne jemi një firmë Transportesh Shqipëtare, me qendër në

Stuttgart Gjermani.

 


Ne kemi një përvojë pune të gjatë dhe të suksesshme, punë me të cilën u kemi shërbyer bashkatdhetarëve tanë, në Kosove por dhe në Evropë. Njëkohësisht ne kemi krijuar miq e bashkëpunëtorë të huaj!

Ne garantojmë me punën tonë:
Siguri, Korrektësi, Shpejtësi, ndihmë dhe mirëkuptim edhe për ata që kanë nevojë.

 

 

 

Malli i juaj është i garantuar prej momentit që pranohet nga personeli ynë në terren dhe deri në pikën e dozimit tek pranuesi, i caktuar nga ana juaj.
Shërbimet e transportit i kryejmë që nga gjërat më të vogla e deri tek mjetet e rënda. Mjetet e transportit i kemi që nga vetura, kombi transportues, rimorkiot kamionët e mëdhenj 7,5 tona deri në 42 tona.

Për mallin tuaj kryejmë shërbimet e shpedicionit, njëkohësisht dhe zhdoganimin e mallit tuaj, sipas marrëveshjes së udhëheqësit kryesorë të kësaj ndërmarrje z. Asllan Dibrani.

Po ju prezantojmë edhe disa foto te aktivitetit gjatë punës qe kryejmë me sa vijon:

 

 

Kliko Galerija!

 

Home Destinimet Shërbimet Tona Ofertë bashkëpunimi Aktivitete Info për ne Kontakt Linkat