Lista e mallrave që transportojmë :

 

 

Ne bëjmë shërbimin e transportit për të gjitha llojet e mallrave, nga pesha 1 kg dhe deri ne 24 ton, duke filluar nga çanta dhe deri tek mjetet e rënda industriale.

 

 

Mallrat jane:

 


Çanta, Paketa, Mobilieri të ndryshme, Dhomë fjetje, kuzhina, mjete pune të vogla bujqësore, vegla pune dhe teknikë e ndryshme, pjese dhe prisje për ndërtimtari etj.

 

Home Destinimet Shërbimet Tona Ofertë bashkëpunimi Aktivitete Info për ne Kontakt Linkat