Home Destinimet Shërbimet Tona Ofertë bashkëpunimi Aktivitete Info për ne Kontakt Linkat

 

Ofertë bashkëpunimi:


Të nderuar miq dhe ju palë te interesuara!

 

Duke u mbështetur në aktivitetin tonë shumë të gjerë dhe duke i pasur kerkesat jashtëzakonshme kemi nevoj që ta rrisim kapacitetin e punës edhe me bashkëpuntorë të rinjë në të gjitha shtetet të Evropës dhe në qytete të Gjermanisë.

 

1. Bëjmë kerkesë për bashkëpuntorë në gjithë Evropën për organizim transporti

    në Shqipëri

 

2. Bejmë kerkesë bashkëpunimi në partner të rinjë edhe për Maqedoni.

 

Në dy kerkesat e lartëshenuara përparsi kanë shqiptaret me prejardhje nga Shqiperia dhe Maqedonia. Jemi në disponim me gjithë eksperiencen tonë dhe mjetet tona që të shtrijm bashkëpunimin në këtë lemi sipas marrëveshjes sonë. E njejta kerkesë vlen edhe për Kosovë në ato pika ku nuk kemi bashkëpunorë tanë ti shtrijm pika tona më qellim organizimi sa më të shpejt të transportit për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni.

Ne jemi të hapur për bashkëpunim me çdo person. Ne kemi një shtrirje të gjerë dhe shumë funksionale me bashkëpunëtorë në shumë vende të europës. Oferta nga ana jonë është e hapur. Secili nga ju mund të organizojë në rrethin ku jeton, disa familje apo qoftë edhe një familje, për transport. Për këtë do të shpërbleheni nga ana jonë me provizion. Në rast interesi, na kontaktoni përmes e-maileve ose telefonave.