Shit-blerje në Gjermani:

 

Ne mund tu ofrojmë te gjitha palëve qe janë të interesuar të bashkëpunojmë me neve ku te gjitha mjetet e ndryshme i blejmë ose i kompensojmë me shkëmbim transporti.

 

Ne kemi mundësi ti blejmë këto gjëra të përdorura të grumbulluara nga ju por me kusht qe te jenë në rregull dhe që punojnë. Artikujt qe jemi te interesuar ti blejmë nga ju janë Frigoriferë,lavatriqe, shportë,enëlarëse, garnitura (kauçë) kolltukë ,biçikleta, elektromotorra,televizor, pompa uji kuzhina, gardërobë te reja dhe te përdorura,motorrkosa të ndryshme, dyer, dritare, vegla pune te ndryshme ,gjenerator,mjete pune të ndryshme.

 

Të gjithë artikujt që kanë të bëjnë me elektronikë i testoje që të jenë në rregull pastaj e gjejmë marrëveshjen e çmimit. Shpesh kemi artikuj të ndryshëm si garnitura (kauçë) te ri ,tavolina kuzhine me karrika të reja , vitrina komoda ,teknikën e bardhë të lartshënuar për palët qe janë të interesuara me i blere ku mund ta gjemë edhe marrëveshjen e transportit me i dërguar për Kosovë.

 

 

 

 

 

Kontakti:

 

Tel. +49 - 711/ 540 65 201
Tel. +49 - 711/ 814 77 553

 

Mobil: +49- 172/ 134 91 96
Mobil: +49- 179/ 501 74 84

 

E-Mail: info@dibrani-transport.de

 

Home Destinimet Shërbimet Tona Ofertë bashkëpunimi Aktivitete Info për ne Kontakt Linkat