Udhëzimet për transport:

 

Të nderuar bashkatdhetarë që dëshironi të ua transportojmë mallrat për në Kosovë dhe Shqipëri apo Maqedoni, si dhe anasjelltas për Gjermani apo vendet e tjera të Evropës, jeni të detyruar t'u përmbaheni udhëzimeve tona me sa vijon:

 

1. Deklaratën e saktë për mëllë se çfarë keni brenda në paketa apo çanta.

    Mundësisht shënoni në paketa dhe në çanta, mallin, ose

    mbani në mend se çka keni futur brenda që ta deklaroni saktësisht tek

    personeli ynë. Për mallin e padeklaruar nga pala mund të vij deri të rënien

    tonë në në kundërvajtje për shkak të mosdeklarimit të mallit tuaj, prandaj

   Venere dhe deklaroni mallin saktësisht të personeli ynë sepse deklarata juaj

    dhe firmosja nga ana juaj për atë mall çka deklaroni, ne garantojmë, për

    mallin, qe nuk deklarohet si pasojë mund të konfiskohet komplet duke

    mbetur përgjegjësisë pranë organeve shtetërore të doganës edhe pranë firmës

    tonë që do t'ju ndjekë sipas ligjit përkatës në shtetet tona.

 

2. Është i ri apo i përdorur

 

3. Vlera e mallit, sa vlerë ka

 

4. Peshën, sa peshë ka në kg

 

5. Përmbajtja dhe sasia

 

6. Volumi ( si hapësirë dhe madhësi )

 

7. Përgatitja e mallit (Paketimi) Për një siguri të plotë gjatë transporti,

   duhet që malli të jetë i mbështjell. Mobiliet, dhomat e fjetjes, vitrinat e vjetra, televizorët,    shporetet elektrik, frigoriferët, komodët e vogla dhe

   pajisje të ngjashme i mbështillni mirë me ndonjë karton, batoni, çarçaf te vjetër apo diçka tjetër,    paketimi të jetë mundësisht sa më i mirë.

 

  Përgjegjësia për gjërat e pa paketuara dhe të pa mbështjellura mirë mbetet tek pala nëse diçka   dëmtohet, ose nuk i pranojmë fare të pa përgatitura mirë për transport.

Home Destinimet Shërbimet Tona Ofertë bashkëpunimi Aktivitete Info për ne Kontakt Linkat